Se Amerikansk Netflix i Danmark med VPN

  • af
Se Amerikansk Netflix i Danmark med VPN

Kunne du godt tænke dig at få et langt større udvalg af film og serier på Netflix og vil helst ikke betale mere end du gør idag? Så kan jeg komme med den gode nyhed, at du med VPN faktisk kan få op imod 3 til 5 gange så meget indhold på Netflix uden at betale en øre mere, ved at bruge en VPN. Med en VPN tjeneste kan du nemlig få adgang til den amerikanske netflix som rent faktisk betyder at du kan se alle de amerikanske film og serier som man ikke har adgang til i danmark, enten fordi de først bliver udgivet i Danmark senere eller fordi Amerikanske Netflix ikke har fået rettighederne til at vise dem udenfor USA. Lad os se på hvorfor. På mit-bredbaand kan du se langt flere muligheder og også en stor guide til at se Amerikansk Netflix med VPN.

Derfor bør du se Amerikansk Netflix i Danmark med VPN

I USA så har Netflix langt flere rettigheder til film og serier end de har fået til de danske kunder. Det er naturligvis noget de godt ved deres kunder finder ud af, men de har svært ved at gøre særligt meget ved det fordi det er langt dyrere at få rettighederne til at vise filmene i andre lande og derfor har de valgt enten at lade være ved kun at udvælge nogle bestemte film og serier og undvære de andre, eller lade dem komme til andre lande senere hvor det er blevet billigere få dem at gøre det. Men med VPN kan du få adgang til dem alle sammen uden at du skal bekymre dig om at gøre det på ulovlige metoder, for det er helt lovligt at bruge VPN og VPN bliver brugt til mange forskellige formål. Lad os kigge på hvordan du bruger en VPN generelt og hvordan du ser Amerikansk Netflix med en VPN.

Sådan bruger du VPN

Sådan bruger du VPN

Med en VPN kan du få mange fordele, som blandet andet at du kan få skjult din egen IP adresse som mange vælger at gøre i forhold til deres online sikkerhed, hvilket naturligvis også i disse tider er noget mange går meget op i, men derudover så er VPN især brugt til at fjerne den geografiske blokering af streaming tjenester. Du kan se nogle forskellige VPN tjenester på mit-bredbaand.dk hvor der også findes guides til brug af VPN.

Når du får en VPN tjeneste så vil du opleve at du kan logge på servere rundt omkring i verden og når du er logget på en Amerikansk server så bliver alt indhold vist for dig. Jeg har derfor lavet en lille simpel guide til dig.

  1. Først og fremmest skal du finde en VPN tjeneste som du vil købe fra.
  2. Når du har fundet en VPN tjeneste, så skal du downloade deres program.
  3. Når det er downloaded så skal du finde en amerikansk server og logge på.
  4. Nu skal du blot gå til Netflix og logge på din eksisterende konto eller lave en ny.
  5. Nu er du succesfuldt i gang med at se Amerikansk Netflix.

Jeg håber at denne lille og simple guide kan hjælpe dig med at få langt mere indhold til dine streaming aftner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *