Lån penge til at investere i udbytte aktier

  • af

Det er blevet meget populært at investere i udbytte aktier fordi de giver en form for ekstra passiv indkomst som man løbende kan geninvestere til at købe flere udbytte aktier eller vælge at bruge til hvad man ellers har lyst til. Men uanset hvad man vælger at gøre, så er der en god grund til at kigge på muligheden for at investere i disse udbytte aktier, for der er for mange mulighed for at tjene penge på dem hvis man bare sætter sig lidt ind i hvordan de fungere. Og så kigger vi også på muligheden for at låne penge til at investere i udbytte aktier for, så man kan købe endnu flere. Lad os kigge på det.

Lån penge til at købe udbytte aktier for

udbytte aktier
udbytte aktier

Der er også flere der begynder at spekulere i at låne penge som de investere for og det er for nogle erfarne investorer også en fantastisk mulighed for at få et højt afkast som både dækker den rente de betaler for at låne penge men som også giver et større profit. Når man køber udbytteaktier så giver de fleste udbytte aktier også historisk set en ide om hvor meget de giver i udbytte og her vil du lynhurtigt kunne se om deres udbytte i de tidligere år er nok til at dække de renter som du skal give for at låne pengene. Hvis udbytte aktien giver et udbytte på 6% og du giver en rente på 3% for at låne pengene så giver det jo fin mening at tro på at det fremtidige afkast / udbytte også vil være højere end det du skal betale i rente, men hvis du modsat ikke tror det er realistisk at det er lige så højt, så er det ikke en god ide. Læs mere om at optage et lån her

Hvilke udbytteaktier er bedst?

Der er desværre ikke nogen der kan spå om fremtiden, men én ting er helt sikkert. De bedste udbytteaktier er dem som giver det bedste og mest stabile udbytte. Der er nogle aktier som har i mange år givet et højt og stabilt udbytte og her kan man f.eks. kigge på Coca Cola aktien som igennem de seneste 30 år har givet et stigende afkast hvert eneste år, hvilket betyder at de rent historisk er en af de bedste udbytteaktier og det vil de potentielt også være i fremtiden hvis dette forsætter. En anden fordel ved Coca Cola aktien er at de også betaler udbytte hvert kvartal hvilket betyder at for dig som gerne vil have en passiv indkomst så vil du løbende få udbetaling af udbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *