Netflix Pris – Sådan får du billigt Netflix med VPN

  • af

Ser du Netflix eller vil gerne bruge deres tjeneste, men syntes at det er en anelse dyrt at gøre brug af når man i forvejen har en masse månedlige abonnementer der køre hver eneste måned, så er det klart at du gerne vil have det billigere. Og hvad hvis jeg fortæller at du også kan få større udvalg selvom du betaler mindre? Ja, så er det heldigvis din lykkedag idag, for når du har læst denne artikel om Netflix pris, så vil du vide hvordan du kan få en Amerikansk Netflix pris med endnu større udvalg end du har idag.

Netflix Pris – Få den amerikansk pris på Netflix

Netflix Pris
Billigste Netflix Pris

Det er faktisk ganske nemt at få den amerikanske Netflix pris eller endnu lavere priser, hvor alt det kræver er at du får en VPN tjeneste der har en server i USA så du har mulighed for at få det til at ligne at du befinder dig i USA. For Netflix gør brug af det der hedder geografisk blokering, hvilket betyder at der er forskel på mængden af indhold i de forskellige lande. Det er der flere forskellige årsager til, men den primære årsag til at du an få mere indhold med den amerikanske Netflix er at de har langt flere rettigheder til film og serier i USA hvilket naturligvis også betyder at de på deres amerikanske netflix udgang kan vise langt flere film til deres abonnementer. Men det betyder også at vi i Danmark har nogle begrænsninger som gør at vi kan se mindre antal film og serier og ofte så bliver de også udgivet langsommere end de gør i USA hvilket gør det attraktivt for mange danskere at få de samme muligheder som i USA. Især fordi det også er billigere i USA. Men hvordan gør man så det?

Brug VPN til at se Amerikansk Netflix

For at få adgang til alle disse film og serier fra det amerikanske Netflix, så skal du få det til at ligne at du befinder dig i Amerika. For hvis det ligner at du befinder dig i USA så vil Netflix nemlig tro at du også reelt set gør det og så vil du kunne se deres indhold. En VPN kan nemlig hjælpe dig med at få det til at ligne at du er i USA ved at de har servere overalt i hele verden, som f.eks. USA hvor du kan logge på og på den måde få det til at ligne at du ikke befinder dig i Danmark længere.

Alt du skal gøre er at finde dig en VPN som har en server i USA og da langt de fleste VPN tjenester har dette, så skal du blot finde den der har de muligheder som du har brug for og i en pris som du også syntes er interessant. Prisen for en VPN kan være alt fra 90 kroner om måneden og ned til omkring 20 kroner og så afhænger indholdet af antal servere, hvilke enheder det kan køre på, om der er apps til mobil og tablet osv. Så der er stor forskel på VPN til Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *